Tävling vinn strykjärnens rolls royce Tefal Pro Express

Snart jul…spännande men då tänkte jag att nån av er skulle få chansen att vinna en fin julklapp ifrån mig nämligen strykjärnet som tom med får mig att stryka…det ni!

Det går hela 25% snabbare att stryka  och kläderna ser nästan ut som när man hämtat dom på kemtvätten, gillas!

Den startar på trettio sekunder och stänger av sig lika snabbt.

 

Mer info om Tefal´s nya strykjärn hittar du här

För att kunna kamma hem denna finfina maskin Tefal Pro Express ska ni:

1, Motivera varför ni ska vinna detta strykjärn

2, Gilla Dianasdrömmar på facebook och det gör ni här och dela tävlingen på facebook.

Lycka till, tävlingen håller på tom nästa onsdag.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

45 Comments

  1. Jag tycker det är så omständigt att stryka att jag hellre hänger upp gardinerna ostrukna, därför borde jag vinna! 🙂 Lyckligtvis så var det fler föräldrar än jag på luciatåget igår som verkade ha haft problem med strykjärnet. 😉

    Gillar på facebook sedan tidigare. Delar.

  2. 1. Jag skulle vilja vinna för att underlätta för min man. Han har pga min sjukdom som gör mig handikappad, fått ta över all strykning dom senaste åren. Jag gillar att stryka, men kan ju inte för då hoppar nån led ur, men jag lider med maken som avskyr det. Speciellt mina kläder som kräver lite mer omsorg och kanske har en volang eller två.
    Så som tack för allt han gör för mig skulle jag vilja ge honom det här så strykningen blir lättare.
    2. Gillar och delar på Facebook, Malin Svensk Björck

  3. Men å, här är ju tävligen för mig ju!
    Som jag skrev förra gången du plussade för detta strykjärn…
    Jag stryker i princip allt hemma hos mig förutom underkläder. Jag har ett gammalt sunkigt ångstrykjärn som puffar ut brunt ludd och kladd emellanåt men är för snål för att köpa ett nytt. Det får liksom duga.
    Detta vore rena drömmen att äga så nu håller jag tummarna allt jag kan och hoppas att jag kanske har varit lite extra snäll i år och att tomten har ett litet finger med i spelet.
    Kram Pia

  4. Den här tävlingen vill jag verkligen vara med på! Eftersom jag håller på att lägga om mitt liv, till att stressa mindre och lära mig vara här och nu så tror jag detta strykjärn kan passa mig, men kanske även sambon som aldrig stryker idag kan få ändan ur och börja stryka sina skjortor. Gillar dig det vet du att jag gör. Delar tävlingen, självklart.
    Kram Helena

  5. Varje morgon och varje kväll.. samma jädra elände varje dag. Jag börjar dagen med en sur min och skrynkliga kläder och avslutar dagen på samma vis.
    Ett nytt strykjärn som kan hjälpa mig att både slippa få ett nervsammanbrott varje dag men dessutom gör mig snygg och slät vill jag ha!
    Jag vill vinna så att jag kan vara glad hela dan.

    Klart att jag gillar dig och delar 🙂
    Kram

  6. Jag äger inget strykjärn. Till mina barns stora sorg. Hur ska vi då kunna stryka deras pärlplattor som står uppställda på rad, redo för att ”klistras samman”?! Snälla tomten, ge mig ett järn så att jag kan ta mig igenom julen, eller jag menar så att jag kan stryka barnens pärlplattor!

    Delar på fb!

    KRAM!

  7. Delar och gillar sedan tidigare 🙂

    Jag vill gärna ha det där strykjärnet eftersom det är precis så coolt att grabbarna i familjen skulle kunna luras att använda det! Det är lixom bara metallfälgarna som fattas 🙂

    mrinda@swipnet.se

  8. Jag är gärna med och tävlar om detta. Gillar din sida på FB och har delat tävlingen där (Anna Karlsson)

    Jag har även delat här

    http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/12/12/strykjarn-1812/

    Jag pratade med min mamma om strykning senast igår och hon sa att jag aldrig stryker för att mitt strykjärn är så dåligt. Hon har helt rätt i det men jag känner inte att jag kan lägga massa pengar på nytt strykjärn, jag hoppas nu på att vinna ett.

    Det jag har är säkert 15 år gammalt. Jag vet att jag ägde det när jag träffade Nicke och det är 14 år sen. Det är helt meningslöst att försöka stryka med det då det inte ens får bort rynkor på vanliga släta gardiner. Jag får helt sonika hänga upp skrynkliga julgardiner, spruta lite vatten på dem och hoppas de hänger ut sig ;-(

    Hoppas du gör min dag genom att dra mig som vinnare.

  9. Oj, vilken tävling, detta vill jag gärna vinna. Jag tycker ej om att stryka, men jobbar i klädaffär vilket innebär att jag måste stryka mina kläder hemma och även på jobbet. Tänk att ha detta drömstrykjärn hemma, då tror jag att det skulle underlätta strykningen en massa, kanske tom kunna göra det med glädje.
    Gillar och har delat på facebook, liselotte andersson
    Mvh Liselotte

  10. Vågar knappt säga det men jag äger inget strykjärn. Mitt gamla sa adjöss och jag har inte kunnat investera i ett nytt . Jag saknar det verkligen, julgardiner som borde sätta upp och så vidare. Vilken drömjulklapp jag önskar mig ett sånt.
    Gillar och delar som Jessica Olofsson

  11. Vi skulle behöva stryka mycket mer.
    Inte konstigt att jag nu så hoppfullt ler
    Släta, mjuka, sköna, nystrukna kläder är toppen
    med den här blir det lätt att platta till allt nopper

    Har gillat dig länge + tipsar på Facebook – Britta Högström

  12. Gillar och delar (maria mattson)!

    Jag har aldrig ägt ett strykjärn och heller aldrig egentligen velat ha något.Men nu börjar lillkillen bli stor och vill ha skjorta på sig ibland, och, tja…de måste ju strykas. Dilemma! Har lånat min mans farmors strykjärn tills nu, men det börjar bli lite omständigt 🙂 Hoppas därför på vinst här, så kanske grabben kan se slät och fin ut till jul!

    Mvh Maria

  13. Ja finns det något som jag verkligen hatar att göra så är det att stryka kläder och värst av allt är att stryka stora linnedukar som jag ska göra nu till jul, ( putsa fönster är heller inte så kul) men med den där mackapären som ser ut som en rymdvarelse så går det väl som en dans man kanske kan ställa in den på tid och beställa vilka kläder som ska strykas och till vilken tid?? hihihi vore ju bara för bra för att vara sant!! men om det går snabbare än det nu gör ja då är det ju bara hälften så betungande, och kanske till och med blir rätt så trevligt, när man ser den ostrukna högen krymper i samma takt som de färdigstukna högen med kläder växer sig allt högre, ja jag måste ju säga att jag är starkt benägen att tigga och be för att inte säga skrika HELP!!!! 🙂
    Jag har gillat din fb sida sedan länge under mitt namn Christina Frisberg.
    Delar tävlingsinlägget offentligt på fb under samma namn, och gillar du att stryka så kan du ju kvista över till mig och ta dig ann min tvätthög så kan jag baka till dig eller nått!! 🙂 🙂
    KRAMEN!!! <3

  14. Att vinna detta strykjärn skulle vara en fin fin julklapp! Hoppas hoppas!
    Kram. Gillar redan din sida

  15. gillar&delar på fb
    ”blodsvettochtårar” byts mot ”sångochglädje” och släta textilier med ett så fränt strykjärn:)

  16. Mitt nuvarande strykjärn är som en gammal rostig amazon så en rolls royce appelerar starkt på denna glada person

  17. Jag är gärna med och tävlar, och skulle super gärna vilja vinna då jag saknar strykjärn och tycker det är trist att behöva be min mamma om hjälp varje gång det är dags att byta gardiner, stryka dukar eller finkläder. Har ju trots allt egen lägenhet nu och då förväntas man ju göra detta själv, och de vill jag faktiskt göra också, även om det givetvis är lite skönt ibland att få lite hjälp.

    Har delat och gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  18. 1. För det vi har nu stryker inte slätt och därför stryker jag aldrig. Därför har det blivit så nu att vi kommer ha en skrynklig jul iår. Gardinerna får liksom hänga sig raka.. är min plan. Går sådär kan jag säga.

    2. Gillar dig sedan länge! johanna andersson

    kram på dig

  19. Hej!
    Ja du, det här vore ju drömmen för en som står och slavar med ostrukna skjortor och blusar för jämnan…Med det här superstrykjärnet skulle ju maken kunna fixa skjortorna till jobbet själv och jag skulle få tid över till annat. Ingen av oss är väl direkt stormförtjusta av att ta hand om strykningen, och jag är väl oftast den som fastnar med klädberget, men jag tror att maken skulle imponeras av de tekniska finesserna och vilja prova på att stryka lite oftare med denna ”Rolls Royce” !
    Gillar redan på fb och delar inlägget om tävlingen där.

  20. För ovanlighetens skull så är det faktiskt min älskade man som stryker mest här hemma. 😉 Jag tycker att det är tråkigt och han är fenomenalt skicklig med sina skjortor och mina blusar. Tänk att få överraska honom med ”the king of ironing” ! Kanske att till och med jag skulle kunna hitta den där terapi känslan som min mamma beskriver att hon får genom att stryka…

    Gillar redan och har delat.

    Kram

  21. Av tomten en mamma inte längre några klappar får….trots att jag önskat ett i flera år…..ett kvalitets järn till mina kläder…..så att de inte liknar gammalt skrovligt läder…så snälla Diana gör så jag får….fina och släta kläder i år.
    Kram Jessica
    (Gillar och delar på FB )

  22. Jag sliter med strykning varenda dag,
    jag vill ju njuta av stryket välbehag.
    Men om jag den här klappen skulle vinna,
    då skulle jag slippa stå och svåra och stinna!
    Ja, hittar jag detta paket under min gran,
    blir jag glad som det lyckligaste barn!!!

  23. Ååh, vad vi skulle behöva ett sådant!
    Vi har ett gammalt antikt strykjärn med för kort kabel och dessutom en liten bränd fläck på ena sidan. Det tar ett halvt dygn innan det blir varmt.
    Jag ogillar att stryka för att det tar sådan tid, men jag tror att det beror på vårt dåliga strykjärn.. Jag kanske till och med gillar att stryka, inte helt omöjligt.
    Jag brukar ta fram vårt strykjärn när jag byter gardiner, inte så ofta med andra ord.
    Häromdagen var vi till barnens mormor och morfar. Då hör jag 5-åringen säga ”vad gör du mormor?” när hon stryker…
    Oops, så sällan har han sett oss stryka alltså 😉

    GILLAR och Delar på Facebook
    https://www.facebook.com/elisabethoberg/posts/10151896090487753

    Håller tummen allt vad jag kan och hoppas på massor av tur. 🙂

    Kram!

  24. Att stryka min tvätt och kläder är givet
    då det piggar upp att se fin ut i livet
    Men många dagar är jag alltför trött
    tvätten ska tvättas och allt är blött
    Sedan ska den hängas och den ska torka
    att stryka sedan är ibland svårt att orka
    Dagarna när krämporna tar ut sin rätt
    skulle det gå undan att få allting slätt
    Med superstrykjärnet Tefal Pro Express
    skulle tvätten ge mig mindre stress

    Mvh
    Mia

  25. 1. Jag skämtar INTE – vårt strykjärn är eltejpat för att hålla ihop i sladdgrejen liksom! Vi är verkligen i behov av ett nytt och eftersom jag med bestämdhet menar att min M har ”lättare” att stryka typ lakan och sådana där stora grejer för att han har längre armar än mig så skulle jag mer än gärna ge OSS detta i julklapp 🙂 Jag tror M skulle bli ÖVERLYCKLIG – hihi 😉

    2. Gillar dig ju på fejjan och delar offentligt såklart 🙂

    Nu håller jag tummarna för att år 2014 ska bli det plattaste året någonsin!

  26. Har saknat ett Rolls Royce strykjärn ända sedan jag pluggade och i sysalen hade tillgång till ett proffstrykjärn. Det är ju nu många år sedan, och längtan börjar bli ooooolidlig. Det går ju inte ann att fara runt till kunder i skrynkliga kläder….Brukar inte tävla men nu var jag ju bara tvungen att testa lyckan. Jag delar och gillar dig vet du redan att jag gör :-). Ha det fint.

  27. Hej!! Vilken kanontävling du ställer till med!!:) Detta skulle jag bli jätteglad över att kunna överraska min fina man med som sliter med tvätten här hemma. Jag tror han skulle bli jätteglad. Gillar dig och skall dela inlägget på min facebook.
    Kram från Hanna

  28. En populär tävling! Vill gärna vinna detta fantastiska strykjärn också. För att underlätta vardagen för mig själv:) Kram på dig! Nilla

  29. Kontrollampor för ”ånga klar”, ”tom vattentank” och ”rengöring” .
    Eco läge som sparar 20%.
    Do I need to say more ? . I am in love!

    Bara att ånga på och köra.
    Vardagslyx.

    Gillar och delar.

  30. Gillar & delar på Facebook.

    Jag vill gärna vinna detta strykjärn eftersom att jag lyckas aldrig få gardinerna/kläderna raka när jag stryker, dom är lika skrynkliga efteråt.. så därför har jag slutat stryka och hänger upp gardinerna som dom är, men jag har fått kommentarer när folk har hälsat på 😉 Skulle vara kul att få prova på detta strykjärn 🙂 Kram

  31. Det strykjärnet jag har nu är antingen riktigt dåligt eller så är majoriteten av strykjärn dåliga. Det tar mig riktigt lång tid att stryka vanliga skjortor och andra plagg, senast tog det mig nästan 30 min att stryka en vitskjorta. Att jag dessutom hade bråttom gjorde inte saken bättre. Håller tummarna för vinst! Så kan jag börja lägga ner tiden på annat vettigt 🙂

  32. När jag och min man flyttade ihop var vi studenter och fattiga som kyrkråttor. Våra familjer vi samla och skrapa ihop för att erbjuda så mycket till hemmet som möjligt. Vi fick då ett strykjärn som maken farmor hade ägt innan hon gick bort. Hon avled i slutet av 90 talet och då hade hon haft strykjärnet ett tag själv också. Vi har kvar detta strykjärn än idag och jag grämmer mig varje gång jag ska använda det att vi inte köpt ett nytt strykjärn. Det dröjer länge innan det blir varmt och när det väl blir varmt och man börjar stryka så försvinner värmen efterhand. Så man måste ta en paus mellan varje klädesplagg så att strykjärnet kan värmas på igen. Så nu hoppas jag verkligen att jag får möjlighet att kassera detta strykjärn (dock med många nostalgiska minnen) och i stället inkassera ett riktigt Rolls Roys strykjärn från Tefal!

    Jag gillar dig på FB, Tina Carlström och delar tävlingen på FB. Jag har delat från din FB sida.

    Kram Tina

  33. Vårt strykjärn är ingen trofast vän,
    flera fina blusar har tyvärr fått gå därhän.
    Sambons skjortor i femtio nyanser av blått,
    skulle må bra av ett strykjärn så flott!
    Tiden han med ett nytt strykjärn skulle spara,
    vill jag att han med mig o lilleman mer ska vara 🙂

    Gillar & delar på FB 🙂

  34. Det här låter ju toppen bra. Absolut något jag borde ha.
    Har ett strykjärn som är slött. Jag aldrig någonsin ett så dåligt mött.
    Köpte det nytt förra året på ica. Men tvätten jag knappt längre törs vika.
    Är för snål att redan köpa ett nytt. Det andra är ju inte så gammalt, men från första stund jag velat få det bytt.
    Hos Diana får jag nu chansen att tävla och kanske vinna.
    Då ett nytt strykjärn av högsta klass jag skulle i min stuga finna.
    Jag gillar och delar förstås, känner hur adrenalinet inom mig gått loss.
    Jag hoppas och håller tummarna så fingrarna svider.
    Tänk om turen tillsammans med mig glider.

    /Lottiz Törnqvist på FB

  35. My God Diana! Vilka tävlingar du lockar oss med i din fina blogg!

    Detta är ju DRÖMVINSTEN för mig! Vilket underbart strykjärn!!!!!

    När man syr så är ett strykjärn så viktigt för ett perfekt resultat och det jag har nu lämnar mycket att önska. Det är ju inte ett Tefal förstås….Jag drömmer därför om just ett sådant här strykjärn!
    Sedan är det ju så mycket roligare att stryka allt annat om det blir slätt och fint med en gång!!! Det kommer också min äldste som är strykansvarig för övrig tvätt att gilla!

    Gillar dig på facebook sedan lääänge (såklart) och delar i min logg!

  36. Det mesta stryks här hemma, med strykvatten som luktar lavendel, och jag tycker det är mysigt, men nu börjar strykjärnet sjunga på sista refrängen -pustar konstigt, pyser och ”hostar” brunt ludd… Detta lyxjärn skulle bli den perfekta klappen till mig själv…

    Delat på fejjan; Cecilia Eriksson

  37. Åh, jag håller tummar och tår – att det är just vi som denna julklapp får! Strykjärnet hemma helt kass är nu, det förstör våra kläder och mitt hjärta går itu!

    Jag gillar Dianas Drömmar på FB (Carolina Åhsberg) och har delat tävlingen där i samma namn.

  38. Hejsan!
    Gillat och delat på fb.

    Om jag vinner nu så ska min älskade dotter få det fina strykjärnet i julklapp av mig. Hon har nyligen övervunnit svår cancer med tuffa cellgiftsbehandlingar. Nu när hon är på benen igen så skulle det vara så roligt att få ge henne den fina vinsten så hon kan stryka sina och hennes pojkväns kläder. Hon är verkligen en kämpe! Håller tummarna hårt!

  39. Åh vilken underbar tävling.
    Jag vill vinna eftersom det strykjärnet vi har nu har hängt med sedan jag och min man träffades, (läääänge alltså) och vi måste byta ut det inom kort.
    Gillar och delar på FB.

    Kram Jannike

  40. jag är med.

    gillar på fb och delat.

    strykning är vanligtvis inte särskilt kul,
    men om jag denna får i jul,
    kanske tvätten slipper va skrynklig och ful.
    autoclean stryksula gör att järnet glider perfekt,
    gardinerna blir klara att hänga upp nästan direkt.
    inställningar för temperatur och ånga,
    gör att det passar textilier många.
    auto-off gör att jag slipper fundera om jag dra ur sladden glömt,
    sladdvindan fixar så att sladden alltid ligger perfekt gömt.
    smarta funktioner till tusen denna ångstation har,
    jag hoppas jag vinsten hem i denna tävling tar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *